Като за начало.....

Искам да поздравя всичките си приятели и да им пожелая приятни мигове и забавления . Тези, които са само наблюдатели или не приемат темите и публикациите имат правото да не четат и пишат тук .

четвъртък, 7 януари 2010 г.

welcome!

Началото на новата година и началото на моят блог. Това не е просто едно съвпадение , отдавна имам това желание блог , в който мога да си разсъждавам , да коментирам , обсъждам и споделям своите впечатления от действителността.
Изборът на псевдоним също не е случаен .Може би на някой ще се стори доста сладникав ,други пък ще го приемат за банален . Така ме наричаше моят баща , който за съжеление не е вече сред нас ,но винаги ще нося в сърцето си. Затова реших да избера именно него и всеки път в мислите ми да сме заедно.

2 коментара:

  1. Винаги си основоположник на чудесни инициативи. Радвам се, че благодарение на теб, тук мога да напиша, че всеки, които прочете това, което си написала, трябва да е наясно, че чете думи на един невероятен човек. Ти си единствения човек, на който гласувам 100% доверие и не мога да не го кажа, макар и да изглежда като популизъм. Ти си всестранно развит човек, които е отворен към инициативността на новаторството, непримирима си и взискателна към себе си. От теб черпя понякога и кураж, и дух, и опит и мотивациа, защото ти си не само личност, не само близък приятел, не само интелигентна и хубава жена, но най-вече си истински човек. Видях, че спомена баща си, аз съм сигурна за него, че е изключително горд с теб, защотото ти освен, че си талантлив човек, знаеш и как да постигаш това, което желаеш. Бъди такава каквато си, и силна и нежна, и строга и добра, но най-вече истинска!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито :) Ще те следя и чета с интерес :)

    ОтговорИзтриване