Като за начало.....

Искам да поздравя всичките си приятели и да им пожелая приятни мигове и забавления . Тези, които са само наблюдатели или не приемат темите и публикациите имат правото да не четат и пишат тук .

четвъртък, 8 юли 2010 г.

Писна ми : (

В събота рано сутринта , както всяка седмица така и миналата отидох на Гребната база в 7,30 за да направя сутрешния си крос. Както обикновено аз и моята приятелка тръгнахме в уговорения час и бяхме на линия ! какъв ужас изживях след прекрасната тренировка просто не искам и да си спомням!
Колата ми беше паркирана и когато погледнах стъклото ми беше счупено. В една нищо и никаква платняна чанта си носих документите лична карта , шофьорска книжка , гражданска и документи за колата . Бяха взели всичко !!! В портмонето си носех не повече от 10 лв !
Все още не осъзнавам как можа да ми се случи ! Сега се боря с бюрокрацията в нашата държава и реда през който трябва да мина и да си извадя нови документи.
И глоби се плащат нищо , че са ми откраднати !
Едно е ясно - Повече никога няма да държа документите си в колата , но аз нямам този навик единствено когато ходя и спортувам не ги нося в себе си защото е неприятно като тренираш нещо да ти пречи !
пазете си документите и ги носете винаги със себе си !
желая на всички успех!